Zymo-Teck

Zymo-Teck® – Deantigenare enzimatică.

Un proces biotehnologic avansat pentru chirurgia modernă.

 

     Materialele pentru adiție osoasă Bioteck sunt grefe naturale, derivate din țesut osos de origine ecvină, supuse unui proces de curățare patentat numit  Zymo-Teck® – Deantigenare enzimatică.

 

    Materialele pentru adiție osoasă Bioteck sunt obținute în urma procesului de deantigenare enzimatică.

    Deantigenarea enzimatică presupune o metodă extrem de avansată de obținere a grefelor osoase și este bazată pe procese biotehnologice de ultimă generație. Complexul de enzime acționează asupra osului, îndepărtând orice componente antigene, ceea ce îl face total biocompatibil.

  Zymo -Teck® este un proces constituit din câteva etape care garantează îndepărtarea tuturor componentelor potențial antigenice și/ sau imunogenice din osul tratat, prin amestecuri specifice de enzime eficiente împotriva țintelor moleculare specifice cum ar fi lipoproteine, glicoproteine și telopeptide de colagen.

    Procesul de deantigenare enzimatică are două avantaje majore: temperatura aplicată de 37ºC și procesul selectiv. Aceste proprietăți contribuie la unicitatea produselor Bioteck în ceea ce privește răspunsul biologic și rezultatele clinice obținute.